Результати дослідження : БіоЛонг-А Kids

До 5 годин триває захисна дія антисептичних засобів «БіоЛонг-А Kids» – результати дослідження

Тривалість дії  захисної плівки, що утворюється під час обробки антисептичним засобом «БіоЛонг- A Kids» триває до 5 годин, підтверджують дослідження ДУ Інституту педіатрії, акушерства та гінекології ім. акад. О.М. Лук’янової НАМН Украйни.

При цьому, як зазначено у висновках дослідження, відбувається блокування та руйнація вірусів, в тому числі  вірусів SARS-Cov-2 (що викликає COVID-19), а також від патогенних бактерій, вірусів кору, ВІЧ, гепатитів А, В, С, Д та грипу.

Головною метою досліджень було з’ясування тривалості дії антисептика та рівень безпеки.

Унікальна технологія створення «БіоЛонг-A Kids» , що базується на медичних на наукових дослідженнях, дозволяє зменшити відсоток спирту у складі захисного засобу, при цьому не знижує знезаражувальну дію та лагідно впливає на відновлення мікрофлори шкіри.

«Механізм антисептичної дії засобу заснований на використанні інноваційних технологій створення на поверхні шкіри спеціальної плівки, до складу якої входить кремній (Si) – органічний компонент.

Із зовнішнього боку плівки в зв’язку з унікальною орієнтацією молекул утворюються «шипи», які мають властивість механічно руйнувати цитоплазматичні мембрани патогенних мікроорганізмів. Додатковою властивістю цієї плівки є позитивний заряд, який притягує бактерії, посилюючи дезінфікуючі властивості «шпильок». Крім того, наноплівка запобігає проникненню забруднень в структуру обробленої шкіри рук тривалий час», – йдеться у Звіті ДУ «Інституту педіатрії, акушерства та гінекології ім. акад. О.М. Лук’янової Національної Академії Медичних Наук України».

Така тривала, або пролонгована дія антисептика «БіоЛонг- A Kids» дозволяє зменшити частоту рекомендованої обробки рук до 1 разу на 4-5 годин. Зазначимо, що під час проведення клінічних досліджень не було зафіксовано жодного випадку негативних шкірних реакцій, таких як свербіж, почервоніння, висипи, набряки або біль.

Довідково.

Компанія БІОЛОНГ — єдиний офіційний виробник дезінфікуючих засобів торгівельної марки «БіоЛонг», яка володіє правами на виготовлення та поширення продукції. Наше виробництво дезінфікуючих засобів сертифіковане, відповідає стандартам МОЗ України та міжнародним стандартам ISO. Продукція пройшла сертифікацію та рекомендована до використання МОЗ.

Попередня новина Увага! Ми створили шкірний антисептик для дітей «БіоЛонг—А Kids»
Наступна новина Біолонг розширив асортимент продукції та випустив нову серію антисептичних засобів «БіоЛонг-А Kids»